Karp w percepcji konsumentów - analiza raportu z badań ankietowych / Jerzy Czerwiński, Włodzimierz Deluga, Maria Sasin.
Rodzaj materiału:
ArtykułTematy:
W: Karp w wodach Polski : pochodzenie - hodowla - konsumpcja : praca zbiorowa / pod red. Tomasza Heese i Magdaleny Lampart-Kałużniackiej. - s. 207-233Streszczenie: Celem prezentowanego materiału jest przedstawienie preferencji i oczekiwań mieszkańców dziesięciu regionów Polski wytypowanych do badań dotyczących spożycia karpia.
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Rozdział
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 91527 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Dane z autopsji.
Celem prezentowanego materiału jest przedstawienie preferencji i oczekiwań mieszkańców dziesięciu regionów Polski wytypowanych do badań dotyczących spożycia karpia.
