Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Karp w percepcji konsumentów - analiza raportu z badań ankietowych / Jerzy Czerwiński, Włodzimierz Deluga, Maria Sasin.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułTematy: W: Karp w wodach Polski : pochodzenie - hodowla - konsumpcja : praca zbiorowa / pod red. Tomasza Heese i Magdaleny Lampart-Kałużniackiej. - s. 207-233Streszczenie: Celem prezentowanego materiału jest przedstawienie preferencji i oczekiwań mieszkańców dziesięciu regionów Polski wytypowanych do badań dotyczących spożycia karpia.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Rozdział Rozdział Bibliografia Prac Pracowników - BPK 91527 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Nie można wypożyczyć

Dane z autopsji.

Celem prezentowanego materiału jest przedstawienie preferencji i oczekiwań mieszkańców dziesięciu regionów Polski wytypowanych do badań dotyczących spożycia karpia.

© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW