Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Metoda pomiarowa i przyrząd do kontroli reologicznych właściwości surowców, półproduktów i produktów żywnościowych /

MACELUCH, Jerzy. Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Wydział Mechaniczny, Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego 1977 - 1996.

Metoda pomiarowa i przyrząd do kontroli reologicznych właściwości surowców, półproduktów i produktów żywnościowych / Jerzy Maceluch. - Koszalin, 1987.

Dane z autopsji.

Tematem pracy jest wibracyjna metoda kontroli własności reologicznych substancji żywnościowych. W pracy przedstawiono koncepcję pomiarową czujnika i urządzenia do badania właściwości lepko-sprężystych materiałów żywnościowych.


Żywność - technologia.

664
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW