Metoda pomiarowa i przyrząd do kontroli reologicznych właściwości surowców, półproduktów i produktów żywnościowych /
MACELUCH, Jerzy. Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Wydział Mechaniczny, Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego 1977 - 1996.
Metoda pomiarowa i przyrząd do kontroli reologicznych właściwości surowców, półproduktów i produktów żywnościowych / Jerzy Maceluch. - Koszalin, 1987.
Dane z autopsji.
Tematem pracy jest wibracyjna metoda kontroli własności reologicznych substancji żywnościowych. W pracy przedstawiono koncepcję pomiarową czujnika i urządzenia do badania właściwości lepko-sprężystych materiałów żywnościowych.
Żywność - technologia.
664
Metoda pomiarowa i przyrząd do kontroli reologicznych właściwości surowców, półproduktów i produktów żywnościowych / Jerzy Maceluch. - Koszalin, 1987.
Dane z autopsji.
Tematem pracy jest wibracyjna metoda kontroli własności reologicznych substancji żywnościowych. W pracy przedstawiono koncepcję pomiarową czujnika i urządzenia do badania właściwości lepko-sprężystych materiałów żywnościowych.
Żywność - technologia.
664
