Badanie struktury i właściwości materiałów izolacji podłoża chłodni Zakładów Mięsnych w Ostrołęce /
CZAPP, Marian. Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Wydział Mechaniczny, Zakład Termodynamiki i Chłodnictwa 1982 - 1996.
Badanie struktury i właściwości materiałów izolacji podłoża chłodni Zakładów Mięsnych w Ostrołęce / Marian Czapp, Henryk Charun, Tadeusz Bohdal, Juliusz Sławecki, Mirosław Purta ; Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie. - Koszalin, 1988.
Dane z autopsji.
Celem opracowania jest przedstawienie wyników badań struktury i właściwości materiałów izolacji termicznej i parochronnej podłoża chłodni Zakładów Mięsnych w Ostrołęce, po awarii glikolowego systemu ogrzewczego płyty.
Chłodnie.
Izolacje.
621.5
Badanie struktury i właściwości materiałów izolacji podłoża chłodni Zakładów Mięsnych w Ostrołęce / Marian Czapp, Henryk Charun, Tadeusz Bohdal, Juliusz Sławecki, Mirosław Purta ; Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie. - Koszalin, 1988.
Dane z autopsji.
Celem opracowania jest przedstawienie wyników badań struktury i właściwości materiałów izolacji termicznej i parochronnej podłoża chłodni Zakładów Mięsnych w Ostrołęce, po awarii glikolowego systemu ogrzewczego płyty.
Chłodnie.
Izolacje.
621.5
