Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Opracowanie dozownika oraz metody dozowania dwuchromianu potasu używanego do konserwacji prób mleka /

TARASEWICZ, Władysław. Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn, Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego 1983 - 1991.

Opracowanie dozownika oraz metody dozowania dwuchromianu potasu używanego do konserwacji prób mleka / Władysław Tarasewicz, Tomasz Kiczkowiak, Grzegorz Radomski ; Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie. - Koszalin, 1984.

Dane z autopsji.

Celem pracy było sprawdzenie wpływu koncentracji dwuchromianu potasu na poziom zawartości tłuszczu w mleku, zależnie od upływu czasu od pobrania próbki, z uwzględnieniem dozowania konserwantów w postaci pylistej i roztworu nasyconego.


Mleczarstwo.
Konserwanty żywności.

637.1
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW