Opracowanie dozownika oraz metody dozowania dwuchromianu potasu używanego do konserwacji prób mleka /
TARASEWICZ, Władysław. Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn, Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego 1983 - 1991.
Opracowanie dozownika oraz metody dozowania dwuchromianu potasu używanego do konserwacji prób mleka / Władysław Tarasewicz, Tomasz Kiczkowiak, Grzegorz Radomski ; Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie. - Koszalin, 1984.
Dane z autopsji.
Celem pracy było sprawdzenie wpływu koncentracji dwuchromianu potasu na poziom zawartości tłuszczu w mleku, zależnie od upływu czasu od pobrania próbki, z uwzględnieniem dozowania konserwantów w postaci pylistej i roztworu nasyconego.
Mleczarstwo.
Konserwanty żywności.
637.1
Opracowanie dozownika oraz metody dozowania dwuchromianu potasu używanego do konserwacji prób mleka / Władysław Tarasewicz, Tomasz Kiczkowiak, Grzegorz Radomski ; Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie. - Koszalin, 1984.
Dane z autopsji.
Celem pracy było sprawdzenie wpływu koncentracji dwuchromianu potasu na poziom zawartości tłuszczu w mleku, zależnie od upływu czasu od pobrania próbki, z uwzględnieniem dozowania konserwantów w postaci pylistej i roztworu nasyconego.
Mleczarstwo.
Konserwanty żywności.
637.1
