Zawartość białka w tkance mięśniowej karpia z różnych technologii żywienia = Content of protein in muscle tissue of carp from different feeding technologies /
WALCZAK, Zbigniew - doktorant. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny
Zawartość białka w tkance mięśniowej karpia z różnych technologii żywienia = Content of protein in muscle tissue of carp from different feeding technologies / Zbigniew Walczak, Janusz Zakrzewski.
Content of protein in muscle tissue of carp from different feeding technologies
Dane z autopsji.
Przeprowadzone badania wykazały, że zawartość białka w tkance mięśniowej karpia zależy od stosowanych technologii żywienia ryb; największą ilość białka zawierała tkanka mięśniowa karpia karmionego paszami przemysłowymi, najmniej - mięso ryby z hodowli semiekstensywnej.
Karp - hodowla.
Białko.
Materiały konferencyjne.
637.56
Zawartość białka w tkance mięśniowej karpia z różnych technologii żywienia = Content of protein in muscle tissue of carp from different feeding technologies / Zbigniew Walczak, Janusz Zakrzewski.
Content of protein in muscle tissue of carp from different feeding technologies
Dane z autopsji.
Przeprowadzone badania wykazały, że zawartość białka w tkance mięśniowej karpia zależy od stosowanych technologii żywienia ryb; największą ilość białka zawierała tkanka mięśniowa karpia karmionego paszami przemysłowymi, najmniej - mięso ryby z hodowli semiekstensywnej.
Karp - hodowla.
Białko.
Materiały konferencyjne.
637.56
