Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Zawartość białka w tkance mięśniowej karpia z różnych technologii żywienia = Content of protein in muscle tissue of carp from different feeding technologies /

WALCZAK, Zbigniew - doktorant. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny

Zawartość białka w tkance mięśniowej karpia z różnych technologii żywienia = Content of protein in muscle tissue of carp from different feeding technologies / Zbigniew Walczak, Janusz Zakrzewski.


Content of protein in muscle tissue of carp from different feeding technologies

Dane z autopsji.

Przeprowadzone badania wykazały, że zawartość białka w tkance mięśniowej karpia zależy od stosowanych technologii żywienia ryb; największą ilość białka zawierała tkanka mięśniowa karpia karmionego paszami przemysłowymi, najmniej - mięso ryby z hodowli semiekstensywnej.


Karp - hodowla.
Białko.


Materiały konferencyjne.

637.56
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW