Jakość suszu ziemniaczanego przy różnych metodach blanszowania = Quality of dried potatoes usingdiffrent blanching techniques /
GRUDZIŃSKA, Magdalena. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych 1998 - .
Jakość suszu ziemniaczanego przy różnych metodach blanszowania = Quality of dried potatoes usingdiffrent blanching techniques / Magdalena Grudzińska, Kazimiera Zgórska. - 2004.
Dane z autopsji.
Celem pracy było określenie wpływu sposobu i warunków blanszowania na kształtowanie jakości suszów ziemniaczanych uzyskanych z pięciu odmian ziemniaka: Aster (odmiana bardzo wczesna), Mila, Bintje (odmiany średnio wczesne), Danusia (średnio późna), Wawrzyn (odmiana późna).
Ziemniaki - odmiany.
Susz ziemniaczany.
635.1/.7
Jakość suszu ziemniaczanego przy różnych metodach blanszowania = Quality of dried potatoes usingdiffrent blanching techniques / Magdalena Grudzińska, Kazimiera Zgórska. - 2004.
Dane z autopsji.
Celem pracy było określenie wpływu sposobu i warunków blanszowania na kształtowanie jakości suszów ziemniaczanych uzyskanych z pięciu odmian ziemniaka: Aster (odmiana bardzo wczesna), Mila, Bintje (odmiany średnio wczesne), Danusia (średnio późna), Wawrzyn (odmiana późna).
Ziemniaki - odmiany.
Susz ziemniaczany.
635.1/.7
