Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Zmiany przechowalnicze twarogu pakowanego w papier pergaminowy i papier pergaminowy z folią PE/PA /

RYDZKOWSKI, Tomasz. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych 1996 - .

Zmiany przechowalnicze twarogu pakowanego w papier pergaminowy i papier pergaminowy z folią PE/PA / Tomasz Rydzkowski, Sylwia Lewandowska.


The storage changes in curd cheese packed in parchment paper and paper and composite PE/PA foll

Dane z autopsji.

W artykule przedstawiono zmiany przechowalnicze następujące w serze twarogowym kwasowym tłustym w dwóch opakowaniach, w samym papierze pergaminowym oraz w papierze pergaminowym i dodatkowo w folii dwuwarstwowej, z polipropylenu i poliamidu, zamkniętej próżniowo.


Produkty mleczne.
Opakowania.

637.1
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW