Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Kinetyka zmian masy i temperatury w procesie sublimacyjno-parowo-próżniowego rozmrażania mięsa = |Kinetics of mass and temperature chenges during sublimation-steaming-vacuum thawing of meat /

KOPEĆ, Adam. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych 1996 - .

Kinetyka zmian masy i temperatury w procesie sublimacyjno-parowo-próżniowego rozmrażania mięsa = |Kinetics of mass and temperature chenges during sublimation-steaming-vacuum thawing of meat / Adam Kopeć, Jarosław Diakun. - 2005.

Dane z autopsji.

W artykule omówiono zasadę opracowanego przez autorów rozmrażania sublimacyjno-parowo-próżniowego. Przedstawiono stanowisko badawcze oraz przebiegi czasowe zmiany: masy i temperatury rozmrażanej próbki mięsa oraz ciśnienia w komorze próżniowej.


Mięso - technologia.
Próżnia.

637
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW