Rozmrażanie truskawek metodą próżniowo-parową = Thawing of strawberries using the vacuum-steam method /
KOPEĆ, Adam. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych 1996 - .
Rozmrażanie truskawek metodą próżniowo-parową = Thawing of strawberries using the vacuum-steam method / Adam Kopeć, Jarosław Diakun, Tomasz Milewski. - 2009.
Dane z autopsji.
W pracy zbadano przydatność metody próżniowo-parowej do rozmrażania truskawek oraz porównano ją z innymi sposobami rozmrażania.
Truskawka.
Próżnia.
634.75 631.563.9 664.8/.9
Rozmrażanie truskawek metodą próżniowo-parową = Thawing of strawberries using the vacuum-steam method / Adam Kopeć, Jarosław Diakun, Tomasz Milewski. - 2009.
Dane z autopsji.
W pracy zbadano przydatność metody próżniowo-parowej do rozmrażania truskawek oraz porównano ją z innymi sposobami rozmrażania.
Truskawka.
Próżnia.
634.75 631.563.9 664.8/.9
