Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Czas rozmrażania i rehydracji w procesie rozmrażania mięsa metodą sublimacyjno-próżniowo-parową /

KOPEĆ, Adam. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych 1996 - .

Czas rozmrażania i rehydracji w procesie rozmrażania mięsa metodą sublimacyjno-próżniowo-parową / Adam Kopeć. - 2008.

Dane z autopsji.

Zaprezentowano badania dwuetapowej sublimacyjno-próżniowo-parowej metody rozmrażania mięsa. Przedstawiono zależność czasu rozmrażania i czasu rehydracji od stopnia odwodnienia sublimacyjnego.


Mięso - technologia.
Próżnia.

637.5.037
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW