Czas rozmrażania i rehydracji w procesie rozmrażania mięsa metodą sublimacyjno-próżniowo-parową /
KOPEĆ, Adam. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych 1996 - .
Czas rozmrażania i rehydracji w procesie rozmrażania mięsa metodą sublimacyjno-próżniowo-parową / Adam Kopeć. - 2008.
Dane z autopsji.
Zaprezentowano badania dwuetapowej sublimacyjno-próżniowo-parowej metody rozmrażania mięsa. Przedstawiono zależność czasu rozmrażania i czasu rehydracji od stopnia odwodnienia sublimacyjnego.
Mięso - technologia.
Próżnia.
637.5.037
Czas rozmrażania i rehydracji w procesie rozmrażania mięsa metodą sublimacyjno-próżniowo-parową / Adam Kopeć. - 2008.
Dane z autopsji.
Zaprezentowano badania dwuetapowej sublimacyjno-próżniowo-parowej metody rozmrażania mięsa. Przedstawiono zależność czasu rozmrażania i czasu rehydracji od stopnia odwodnienia sublimacyjnego.
Mięso - technologia.
Próżnia.
637.5.037
