Analiza parametryczna konstrukcji masownic do mięsa /
DIAKUN, Jarosław. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych 1996 - .
Analiza parametryczna konstrukcji masownic do mięsa / Mariusz Seńcio, Jarosław Diakun. - 2009.
Dane z autopsji.
Analizę przeprowadzono na podstawie danych technicznych z katalogów i stron internetowych 32 firm produkujących lub oferujących masownice. Dokonano klasyfikacji masownic ze względu na ich pojemność. Przeprowadzono analizę zainstalowanej mocy, masy urządzenia, wydatku technologicznego, wymaganej powierzchni i przestrzeni instalacyjnej w odniesieniu do pojemności jako podstawowego parametru technicznego.
Przemysł mięsny.
Konstrukcje.
637.5
Analiza parametryczna konstrukcji masownic do mięsa / Mariusz Seńcio, Jarosław Diakun. - 2009.
Dane z autopsji.
Analizę przeprowadzono na podstawie danych technicznych z katalogów i stron internetowych 32 firm produkujących lub oferujących masownice. Dokonano klasyfikacji masownic ze względu na ich pojemność. Przeprowadzono analizę zainstalowanej mocy, masy urządzenia, wydatku technologicznego, wymaganej powierzchni i przestrzeni instalacyjnej w odniesieniu do pojemności jako podstawowego parametru technicznego.
Przemysł mięsny.
Konstrukcje.
637.5
