Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Analiza parametryczna konstrukcji masownic do mięsa /

DIAKUN, Jarosław. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych 1996 - .

Analiza parametryczna konstrukcji masownic do mięsa / Mariusz Seńcio, Jarosław Diakun. - 2009.

Dane z autopsji.

Analizę przeprowadzono na podstawie danych technicznych z katalogów i stron internetowych 32 firm produkujących lub oferujących masownice. Dokonano klasyfikacji masownic ze względu na ich pojemność. Przeprowadzono analizę zainstalowanej mocy, masy urządzenia, wydatku technologicznego, wymaganej powierzchni i przestrzeni instalacyjnej w odniesieniu do pojemności jako podstawowego parametru technicznego.


Przemysł mięsny.
Konstrukcje.

637.5
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW