Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Technological aspects of fish processing with determination of critical points and identification of microbial contamination (of fish material, devices and product) = Technologiczne aspekty przetwórstwa ryb z określeniem punktów krytycznych i identyfikacją zanieczyszczeń mikrobiologicznych (ryb, urządzeń i produktów) /

CZERWIŃSKA, Ewa. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Biologicznych Podstaw Rolnictwa 2000 - .

Technological aspects of fish processing with determination of critical points and identification of microbial contamination (of fish material, devices and product) = Technologiczne aspekty przetwórstwa ryb z określeniem punktów krytycznych i identyfikacją zanieczyszczeń mikrobiologicznych (ryb, urządzeń i produktów) / Ewa Czerwińska, Wojciech Piotrowski, Emilia Sowa. - 2008.

Dane z autopsji.

Przeprowadzono analizę ilościową i jakościową zanieczyszczeń mikrobiologicznych surowców, półproduktów oraz gotowych produktów z linii produkcyjnej śledzia parowanego w oleju i na tej podstawie wyznaczono punkty kontroli zanieczyszczeń mikrobiologicznych.


Przemysł rybny.
Mikrobiologia.

639.38 579.67
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW