Technological aspects of fish processing with determination of critical points and identification of microbial contamination (of fish material, devices and product) = Technologiczne aspekty przetwórstwa ryb z określeniem punktów krytycznych i identyfikacją zanieczyszczeń mikrobiologicznych (ryb, urządzeń i produktów) /
CZERWIŃSKA, Ewa. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Biologicznych Podstaw Rolnictwa 2000 - .
Technological aspects of fish processing with determination of critical points and identification of microbial contamination (of fish material, devices and product) = Technologiczne aspekty przetwórstwa ryb z określeniem punktów krytycznych i identyfikacją zanieczyszczeń mikrobiologicznych (ryb, urządzeń i produktów) / Ewa Czerwińska, Wojciech Piotrowski, Emilia Sowa. - 2008.
Dane z autopsji.
Przeprowadzono analizę ilościową i jakościową zanieczyszczeń mikrobiologicznych surowców, półproduktów oraz gotowych produktów z linii produkcyjnej śledzia parowanego w oleju i na tej podstawie wyznaczono punkty kontroli zanieczyszczeń mikrobiologicznych.
Przemysł rybny.
Mikrobiologia.
639.38 579.67
Technological aspects of fish processing with determination of critical points and identification of microbial contamination (of fish material, devices and product) = Technologiczne aspekty przetwórstwa ryb z określeniem punktów krytycznych i identyfikacją zanieczyszczeń mikrobiologicznych (ryb, urządzeń i produktów) / Ewa Czerwińska, Wojciech Piotrowski, Emilia Sowa. - 2008.
Dane z autopsji.
Przeprowadzono analizę ilościową i jakościową zanieczyszczeń mikrobiologicznych surowców, półproduktów oraz gotowych produktów z linii produkcyjnej śledzia parowanego w oleju i na tej podstawie wyznaczono punkty kontroli zanieczyszczeń mikrobiologicznych.
Przemysł rybny.
Mikrobiologia.
639.38 579.67
