Wpływ obróbki wstępnej oraz metod gotowania na zawartość azotanów w warzywach = Effect of preliminary and thermal processing on the content of nitrate in vegetables /
GRUDZIŃSKA, Magdalena. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych 1998 - .
Wpływ obróbki wstępnej oraz metod gotowania na zawartość azotanów w warzywach = Effect of preliminary and thermal processing on the content of nitrate in vegetables / Magdalena Grudzińska, Kazimiera Zgórska. - 2005.
Dane z autopsji.
Celem pracy było określenie wpływu obróbki wstępnej i termicznej na zawartość azotanów w wybranych warzywach i w bulwach ziemniaka.
Warzywa.
Azotany.
635.1/.7 633.49
Wpływ obróbki wstępnej oraz metod gotowania na zawartość azotanów w warzywach = Effect of preliminary and thermal processing on the content of nitrate in vegetables / Magdalena Grudzińska, Kazimiera Zgórska. - 2005.
Dane z autopsji.
Celem pracy było określenie wpływu obróbki wstępnej i termicznej na zawartość azotanów w wybranych warzywach i w bulwach ziemniaka.
Warzywa.
Azotany.
635.1/.7 633.49
