Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Wpływ obróbki wstępnej oraz metod gotowania na zawartość azotanów w warzywach = Effect of preliminary and thermal processing on the content of nitrate in vegetables /

GRUDZIŃSKA, Magdalena. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych 1998 - .

Wpływ obróbki wstępnej oraz metod gotowania na zawartość azotanów w warzywach = Effect of preliminary and thermal processing on the content of nitrate in vegetables / Magdalena Grudzińska, Kazimiera Zgórska. - 2005.

Dane z autopsji.

Celem pracy było określenie wpływu obróbki wstępnej i termicznej na zawartość azotanów w wybranych warzywach i w bulwach ziemniaka.


Warzywa.
Azotany.

635.1/.7 633.49
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW