Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Microbiological purity of tea and its antimicrobial activity = Czystość mikrobiologiczna herbat i ich aktywność przeciwdrobnoustrojowa /

CZERWIŃSKA, Ewa. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Biologicznych Podstaw Rolnictwa 2000 - .

Microbiological purity of tea and its antimicrobial activity = Czystość mikrobiologiczna herbat i ich aktywność przeciwdrobnoustrojowa / Ewa Czerwińska, Wojciech Piotrowski. - 2006.

Dane z autopsji.

W badaniach oceniono czystość mikrobiologiczną suszu wybranych herbat zielonych i czarnych oraz określono ich działanie na bakterie Escherichia coli, Bacillus subtilis, Bacillus cereus, a także grzyb z rodzaju Penicillium.


Żywność - mikrobiologia.
Herbata.

579.67
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW