Modele utraty spójności błon komórkowych surowców żywnościowych = The bursting models of animal food raw material cells /
MILANOWSKI, Jerzy. Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn, Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego 1974 - 1993.
Modele utraty spójności błon komórkowych surowców żywnościowych = The bursting models of animal food raw material cells / Jerzy Milanowski, Ryszard Tesmer. - 1985.
Dane z autopsji.
W pracy przedstawiono hipotetyczne mechanizmy fenomenologiczne pękania komórkowych błon plazmatycznych w czasie procesów technologicznych. Wprowadzono matematyczne warunki (modele) pękania błon.
Żywność.
637 621
Modele utraty spójności błon komórkowych surowców żywnościowych = The bursting models of animal food raw material cells / Jerzy Milanowski, Ryszard Tesmer. - 1985.
Dane z autopsji.
W pracy przedstawiono hipotetyczne mechanizmy fenomenologiczne pękania komórkowych błon plazmatycznych w czasie procesów technologicznych. Wprowadzono matematyczne warunki (modele) pękania błon.
Żywność.
637 621
