Techniki pakowania pieczywa jako metoda przedłużania jego świeżości /
MICHALSKA-POŻOGA, Iwona. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego 2006 - .
Techniki pakowania pieczywa jako metoda przedłużania jego świeżości / Iwona Michalska - Pożoga. - 2011.
Dane z autopsji.
Opakowanie jest wyrobem przeznaczonym do ochrony zapakowanego produktu podczas całego łańcucha dystrybucyjnego. W związku z tym przed opakowaniami stawiane są określone wymagania w zależności od poziomu dystrybucji, na jakim się znajdują.
Opakowania.
Pieczywo - technologia.
621.798
Techniki pakowania pieczywa jako metoda przedłużania jego świeżości / Iwona Michalska - Pożoga. - 2011.
Dane z autopsji.
Opakowanie jest wyrobem przeznaczonym do ochrony zapakowanego produktu podczas całego łańcucha dystrybucyjnego. W związku z tym przed opakowaniami stawiane są określone wymagania w zależności od poziomu dystrybucji, na jakim się znajdują.
Opakowania.
Pieczywo - technologia.
621.798
