Badanie wpływu techniki i technologii dehydrofreezing na jakość śliwek /
SZPARAGA, Agnieszka. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Biochemii i Biotechnologii 2008 - .
Badanie wpływu techniki i technologii dehydrofreezing na jakość śliwek / Agnieszka Plawgo, Bogumiła Zacharzewska.
The influence of dehydrofreezing technique and technology on plums quality
Dane z autopsji.
Celem pracy było określenie wpływu techniki i technologii dehydrofreezing na wybrane cechy jakości owoców. Materiałem badawczym były śliwki odmiany Węgierka Zwykła. W badaniach określono zawartość ekstraktu oraz masę suchej substancji.
Śliwki.
Jakość produktu .
Materiały konferencyjne.
664
Badanie wpływu techniki i technologii dehydrofreezing na jakość śliwek / Agnieszka Plawgo, Bogumiła Zacharzewska.
The influence of dehydrofreezing technique and technology on plums quality
Dane z autopsji.
Celem pracy było określenie wpływu techniki i technologii dehydrofreezing na wybrane cechy jakości owoców. Materiałem badawczym były śliwki odmiany Węgierka Zwykła. W badaniach określono zawartość ekstraktu oraz masę suchej substancji.
Śliwki.
Jakość produktu .
Materiały konferencyjne.
664
