Co dodać i z czym podać mięso i wędliny /
KUBIAK, Mariusz Sławomir. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego 2008 - .
Co dodać i z czym podać mięso i wędliny / Mariusz S. Kubiak, Tomasz Borowy. - 2010.
Dane z autopsji.
W artykule przedstawiono wartości odżywcze, dietetyczne, lecznicze i smakowe stosowania tradycyjnych dodatków do mięs i wędlin takich jak : borówki, żurawina, chrzan, musztarda i papryka.
Przyprawy.
Mięso - kucharstwo i przetwórstwo.
641
Co dodać i z czym podać mięso i wędliny / Mariusz S. Kubiak, Tomasz Borowy. - 2010.
Dane z autopsji.
W artykule przedstawiono wartości odżywcze, dietetyczne, lecznicze i smakowe stosowania tradycyjnych dodatków do mięs i wędlin takich jak : borówki, żurawina, chrzan, musztarda i papryka.
Przyprawy.
Mięso - kucharstwo i przetwórstwo.
641
