Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych. Cz. 3, Pakowanie w kontrolowanej atmosferze /
KUBIAK, Mariusz Sławomir. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych 2008 - .
Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych. Cz. 3, Pakowanie w kontrolowanej atmosferze / Tomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak. - 2008.
Dane z autopsji.
W artykule przedstawiono system pakowania produktów żywnościowych w kontrolowanej atmosferze (CAP), co powoduje ograniczenie w możliwie największym stopniu negatywnych zmian w produkcie spożywczym przez kontrolowanie reakcji enzymatycznych i biochemicznych podczas przechowywania chłodniczego.
Przemysł mięsny.
Pakowanie.
621.798 637.5
Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych. Cz. 3, Pakowanie w kontrolowanej atmosferze / Tomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak. - 2008.
Dane z autopsji.
W artykule przedstawiono system pakowania produktów żywnościowych w kontrolowanej atmosferze (CAP), co powoduje ograniczenie w możliwie największym stopniu negatywnych zmian w produkcie spożywczym przez kontrolowanie reakcji enzymatycznych i biochemicznych podczas przechowywania chłodniczego.
Przemysł mięsny.
Pakowanie.
621.798 637.5
