Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych. Cz. 3, Pakowanie w kontrolowanej atmosferze /

KUBIAK, Mariusz Sławomir. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych 2008 - .

Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych. Cz. 3, Pakowanie w kontrolowanej atmosferze / Tomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak. - 2008.

Dane z autopsji.

W artykule przedstawiono system pakowania produktów żywnościowych w kontrolowanej atmosferze (CAP), co powoduje ograniczenie w możliwie największym stopniu negatywnych zmian w produkcie spożywczym przez kontrolowanie reakcji enzymatycznych i biochemicznych podczas przechowywania chłodniczego.


Przemysł mięsny.
Pakowanie.

621.798 637.5
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW