Możliwości rozdrabniania bloków mięsa zamrożonego /
DIAKUN, Jarosław. Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn, Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego 1975 - 1996.
Możliwości rozdrabniania bloków mięsa zamrożonego / Jarosław Diakun, Janusz Owczarzak, Ryszard Tesmer. - 1985.
Dane z autopsji.
W artykule przedstawiono zastosowanie układów rozdrabniających i określono ich przydatność w zależności od wymagań technologii.
Przemysł mięsny.
Żywność - konserwacja.--konserwacja.
637.5
Możliwości rozdrabniania bloków mięsa zamrożonego / Jarosław Diakun, Janusz Owczarzak, Ryszard Tesmer. - 1985.
Dane z autopsji.
W artykule przedstawiono zastosowanie układów rozdrabniających i określono ich przydatność w zależności od wymagań technologii.
Przemysł mięsny.
Żywność - konserwacja.--konserwacja.
637.5
