Szczegóły MARC
| 000 -ETYKIETA REKORDU |
| podpole kontrolne o stałej długości |
02532naa a2200289 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
| podpole kontrolne |
2694 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU |
| podpole kontrolne |
KOSZ 005 |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
| podpole kontrolne |
20180205134322.0 |
| 008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE |
| podpole kontrolne o stałej długości |
140922s2009 pl f |100 0 pol |
| 040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA |
| Instytucja, która utworzyła rekord |
BPK |
| Instytucja, która dokonała modyfikacji |
KOSZ 005/EG |
| 080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
| UKD |
664.014 |
| 100 1# - NAZWA OSOBOWA |
| Nazwa osobowa |
KUBIAK, Mariusz Sławomir. |
| Lata pracy |
2008 - . |
| Instytucja |
Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, |
| Wydział |
Katedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych |
| 245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ |
| Tytuł |
Charakterystyka składu chemicznego mięsa indyczego pozyskanego podczas separacji miękkiej na urządzeniu SEPAmatic 1200 ST w warunkach przemysłowych = |
| Ciąg dalszy tytułu |
The characteristic of the chemical composition over during the soft separation on the device SEPAmatic 1200ST in industrial conditions / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Katarzyna Szczepańska, Tomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak. |
| 246 31 - WARIANT TYTUŁU |
| Tytuł |
The characteristic of the chemical composition over during the soft separation on the device SEPAmatic 1200ST in industrial conditions |
| 500 ## - UWAGI OGÓLNE |
| Tekst uwagi |
Dane z autopsji. |
| 520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU |
| Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. |
Przeprowadzone badania miały na celu charakterystykę składu chemicznego mięsa pozyskiwanego podczas separacji miękkiej na urządzeniu SEPAmatic 1200ST w zakładzie przetwórstwa drobiu "Indykpol" S.A. Analiza składu chemicznego mięsa indyczego z separacji miękkiej wykonane zostały metodami konwencjonalnymi oraz z wykorzystaniem urządzenia FoodScan Lab firmy Foss. Zawartość podstawowego składu chemicznego w mięsie indyczym uzyskanym z separacji miękkiej uzależniona była od płci ptaków, jak i elementu, z którego uzyskano mięso. |
| 650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
| Nazwa ogólna lub geograficzna |
Mięso drobiowe. |
| 650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
| Nazwa ogólna lub geograficzna |
Indyk. |
| 650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
| Nazwa ogólna lub geograficzna |
Technologia chemiczna. |
| 655 #0 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU |
| Określnie rodzaju/formy dokumentu |
Materiały konferencyjne. |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
| Nazwa osobowa |
BOROWY, Tomasz - doktorant. |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
| Nazwa osobowa |
SZCZEPAŃSKA, Katarzyna - doktorant. |
| Instytucja |
Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, |
| Wydział |
Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego |
| 711 22 - HASŁO DODATKOWE - NAZWA IMPREZY |
| Nazwa imprezy |
Konferencja Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego |
| Oznaczenie części/sekcji dzieła |
(6 ; |
| Data imprezy |
2009 ; |
| Miejsce imprezy |
Koszalin, Polska). |
| 711 22 - HASŁO DODATKOWE - NAZWA IMPREZY |
| Nazwa imprezy |
Ogólnopolska Konferencja Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych |
| Oznaczenie części/sekcji dzieła |
(2 ; |
| Data imprezy |
2009 ; |
| Miejsce imprezy |
Koszalin, Polska). |
| 773 0# - TYTUŁ DOKUMENTU MACIERZYSTEGO |
| Wyrażenie wprowadzające |
W : |
| Tytuł |
Materiały VI Konferencji Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego oraz II Ogólnopolskiej Konferencji Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych : XXXI Tydzień Kultury Studenckiej / pod red. Marka Fligla, Leona Kukiełki. - |
| Adres wydawniczy |
Koszalin : Wydaw. Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2009. - |
| Informacje dotyczące relacji |
s. 303-310 |
| 942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) |
| Typ dokumentu |
Rozdział |
| Schemat klasyfikacji |
Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna |