Szczegóły MARC
| 000 -ETYKIETA REKORDU |
| podpole kontrolne o stałej długości |
01258nab a2200277 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
| podpole kontrolne |
BPP |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU |
| podpole kontrolne |
BPK |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
| podpole kontrolne |
20180430143920.0 |
| 008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE |
| podpole kontrolne o stałej długości |
140625s2008 pl f |000 0 pol |
| 040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA |
| Instytucja, która utworzyła rekord |
BPK |
| 041 ## - KOD JĘZYKA |
| Kod języka tekstu |
pol |
| Kod języka streszczenia lub abstraktu |
eng |
| 044 ## - KOD KRAJU WYDAWCY/PRODUCENTA |
| Kod kraju wydawcy/producenta |
POL |
| 080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
| UKD |
637 |
| 080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
| UKD |
004.932 |
| 100 ## - NAZWA OSOBOWA |
| Nazwa osobowa |
TOMKIEWICZ, Dariusz. |
| Lata pracy |
1996 - . |
| Instytucja |
Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, |
| Wydział |
Katedra Systemów Sterowania |
| 245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ |
| Tytuł |
Zastosowanie metod przetwarzania obrazu do oceny zawartości tłuszczu w mięsie wieprzowym = |
| Ciąg dalszy tytułu |
The use of image processing methods to evaluate the fat content of pork / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Dariusz Tomkiewicz, Adam Kopeć. |
| 260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO |
| Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu |
2008. |
| 500 ## - UWAGI OGÓLNE |
| Tekst uwagi |
Dane z autopsji. |
| 520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU |
| Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. |
W artykule przedstawione są wyniki badań związanych z oceną możliwości zastosowania metod przetwarzania obrazu do oszacowania zawartości tłuszczu w mięsie wieprzowym. |
| 650 ## - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
| Nazwa ogólna lub geograficzna |
Wieprzowina. |
| 650 ## - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
| Nazwa ogólna lub geograficzna |
Tłuszcze zwierzęce. |
| 650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
| Nazwa ogólna lub geograficzna |
Przetwarzanie obrazów. |
| 700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
| Nazwa osobowa |
KOPEĆ, Adam. |
| Lata pracy |
1996 - . |
| Instytucja |
Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, |
| Wydział |
Katedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych |
| 773 ## - TYTUŁ DOKUMENTU MACIERZYSTEGO |
| Wyrażenie wprowadzające |
W : |
| Tytuł |
Inżynieria Rolnicza. - |
| Informacje dotyczące relacji |
2008, R. 12, nr 2 (100), s. 299-306 |
| 942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) |
| Typ dokumentu |
Artykuł |
| Schemat klasyfikacji |
Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna |