Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Zastosowanie metod przetwarzania obrazu do oceny zawartości tłuszczu w mięsie wieprzowym = (Rekord nr 3153)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01258nab a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne BPP
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20180430143920.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 140625s2008 pl f |000 0 pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
Kod języka streszczenia lub abstraktu eng
044 ## - KOD KRAJU WYDAWCY/PRODUCENTA
Kod kraju wydawcy/producenta POL
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 637
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 004.932
100 ## - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa TOMKIEWICZ, Dariusz.
Lata pracy 1996 - .
Instytucja Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
Wydział Katedra Systemów Sterowania
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Zastosowanie metod przetwarzania obrazu do oceny zawartości tłuszczu w mięsie wieprzowym =
Ciąg dalszy tytułu The use of image processing methods to evaluate the fat content of pork /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Dariusz Tomkiewicz, Adam Kopeć.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2008.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Dane z autopsji.
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. W artykule przedstawione są wyniki badań związanych z oceną możliwości zastosowania metod przetwarzania obrazu do oszacowania zawartości tłuszczu w mięsie wieprzowym.
650 ## - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Wieprzowina.
650 ## - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Tłuszcze zwierzęce.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Przetwarzanie obrazów.
700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa KOPEĆ, Adam.
Lata pracy 1996 - .
Instytucja Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
Wydział Katedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych
773 ## - TYTUŁ DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Wyrażenie wprowadzające W :
Tytuł Inżynieria Rolnicza. -
Informacje dotyczące relacji 2008, R. 12, nr 2 (100), s. 299-306
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Artykuł
Schemat klasyfikacji Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Sygnatura Typ dokumentu
      Dostępny Bibliografia Prac Pracowników - BPK Bibliografia Prac Pracowników - BPK 01443 Artykuł
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW