Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Oczyszczanie ścieków z przemysłu mięsnego - przegląd = (Rekord nr 4242)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01430nab a2200241 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne BPP
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20160202120209.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 140930s2000 pl f |000 0 pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
Kod języka streszczenia lub abstraktu eng
044 ## - KOD KRAJU WYDAWCY/PRODUCENTA
Kod kraju wydawcy/producenta POL
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 628.3
100 ## - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa MAJEWSKI, Artur.
Lata pracy 1999 - 2007.
Instytucja Politechnika Koszalińska - Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska,
Wydział Katedra Technologii Wody i Ścieków
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Oczyszczanie ścieków z przemysłu mięsnego - przegląd =
Ciąg dalszy tytułu Meat industry wastewater treatment - a review /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Artur Majewski.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2000.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Dane z autopsji.
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. W pracy podano najistotniejsze zagadnienia dotyczące oczyszczania ścieków z przemysłu mięsnego. Omówiono zakres oddziaływania zakładów mięsnych na środowisko. Przedstawiono skład ilościowy i jakościowy ścieków powstających w tych zakładach. Scharakteryzowano stosowane metody podczyszczania i oczyszczania ścieków, stosowane w praktyce przez zakłady mięsne.Wskazano sposoby minimalizacji niekorzystnego oddziaływania zakładów branży mięsnej na środowisko.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Przemysł mięsny.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Ścieki przemysłowe - unieszkodliwianie.
Określnik ogólny unieszkodliwianie.
773 ## - TYTUŁ DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Wyrażenie wprowadzające W :
Tytuł Zeszyty Naukowe Wydziału Budownictwa i Inżynierii Środowiska Politechniki Koszalińskiej. -
Informacje dotyczące relacji 2000, nr 19, s. 13-31
Strefa serii Inżynieria Środowiska
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Artykuł
Schemat klasyfikacji Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Sygnatura Typ dokumentu
      Dostępny Bibliografia Prac Pracowników - BPK Bibliografia Prac Pracowników - BPK 0101 Artykuł
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW