Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Wady jakościowe mięsa. (Rekord nr 5556)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01245nab a2200229 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne BPP
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20140923124949.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 140923s2011 pl n f |000 0pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 637.5
100 ## - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa KUBIAK, Mariusz Sławomir.
Lata pracy 2008 - .
Instytucja Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
Wydział Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Wady jakościowe mięsa.
Oznaczenie części/sekcji dzieła Cz. 1 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Tomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2011.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Dane z autopsji.
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. W przemyśle mięsnym na jakość wyrobów składa się jakość surowców - uzależniona bezpośrednio od jakości mięsa oraz wynikająca z całościowego ujęcia procesu produkcyjnego tzw. jakość produkcji i przetwarzania. W części pierwszej artykułu przeanalizowano czynniki natury hodowlanej oraz kryteria sensoryczne, technologiczne, żywieniowo-fizjologiczne i higieniczno-toksykologiczne, spełnienie których składa się na pożądaną przez konsumenta jakość produktu.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Przemysł mięsny.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Jakość produktu .
700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa BOROWY, Tomasz - doktorant.
773 ## - TYTUŁ DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Wyrażenie wprowadzające W :
Tytuł Gospodarka Mięsna. -
Informacje dotyczące relacji R. 63, 2011, nr 1, s. 12-14
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Artykuł
Schemat klasyfikacji Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Sygnatura Typ dokumentu
      Dostępny Bibliografia Prac Pracowników - BPK Bibliografia Prac Pracowników - BPK 01006 Artykuł
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW