Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Wykorzystanie strugi wodno-lodowej do czyszczenia powierzchni elementów maszyn i urządzeń oraz pomieszczeń przemysłu spożywczego / (Rekord nr 6492)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01897naa a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne 6492
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20190610114326.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 140814s2012 pl f |000 0 pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/EG
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
Kod języka streszczenia lub abstraktu eng
044 ## - KOD KRAJU WYDAWCY/PRODUCENTA
Kod kraju wydawcy/producenta POL
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 621.791/.795
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 664
100 1# - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa CHOMKA, Grzegorz.
Lata pracy 1997 - .
Instytucja Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
Wydział Katedra Inżynierii Mechanicznej - Zakład Teorii Mechanizmów i Podstaw Konstrukcji Maszyn
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Wykorzystanie strugi wodno-lodowej do czyszczenia powierzchni elementów maszyn i urządzeń oraz pomieszczeń przemysłu spożywczego /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Grzegorz Chomka, Maciej Kasperowicz, Tadeusz Bil.
246 31 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł The use of ice-water stream for surface cleaning elements of machines and devices and food industry premises
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Dane z autopsji.
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Artykuł przybliża zagadnienia związane z czyszczeniem powierzchni elementów maszyn przemysłu spożywczego z wykorzystaniem wysokociśnieniowej strugi wodno-lodowej. Opisano w nim sposób wykorzystania takiej technologii w przemyśle spożywczym, a także rezultaty uzyskane w wyniku działania strugi na materiał podłoża.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Obróbka wodno-ścierna.
650 ## - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Żywność - narzędzia i maszyny.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Żywność - technologia.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Inżynieria powierzchni
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa KASPEROWICZ, Maciej.
Lata pracy 2011 - .
Instytucja Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
Wydział Katedra Inżynierii Mechanicznej - Zakład Teorii Mechanizmów i Podstaw Konstrukcji Maszyn
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa BIL, Tadeusz.
Lata pracy 1996 - .
Instytucja Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
Wydział Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego
773 0# - TYTUŁ DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Wyrażenie wprowadzające W :
Tytuł Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego IPS = Polish Journal of Food Engineering. -
Informacje dotyczące relacji 2012, nr 4, s. 19-23
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Artykuł
Schemat klasyfikacji Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Sygnatura Typ dokumentu
      Dostępny Bibliografia Prac Pracowników - BPK Bibliografia Prac Pracowników - BPK 01593 Artykuł
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW