Technologia produkcji piwa jasnego pełnego oraz wpływ wybranych dodatków smakowych na jego cechy organoleptyczne i trwałość = Devices and technique of production of beer and the influence of certain flavourings on its quality and organoleptic characteristic / Justyna Synak, Tomasz Rydzkowski.
Rodzaj materiału:
ArtykułInny tytuł: - Devices and technique of production of beer and the influence of certain flavourings on its quality and organoleptic characteristic
- Konferencja Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego (5 ; 2008 ; Koszalin, Polska)
- Ogólnopolska Konferencja Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych (1 ; 2008 ; Koszalin, Polska)
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Rozdział
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 91926 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Dane z autopsji.
W referacie omówiono technologię produkcji piwa jasnego pełnego oraz przedstawiono wpływ wybranych dodatków smakowych na jego właściwości sensoryczne i fizykochemiczne. Zmieniające się gusta konsumentów zmuszają producentów do rozszerzania swoich ofert o nowe produkty.
