Badanie struktury i właściwości materiałów izolacji podłoża chłodni Zakładów Mięsnych w Ostrołęce / Marian Czapp, Henryk Charun, Tadeusz Bohdal, Juliusz Sławecki, Mirosław Purta ; Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie.
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: Koszalin, 1988.Tematy: Streszczenie: Celem opracowania jest przedstawienie wyników badań struktury i właściwości materiałów izolacji termicznej i parochronnej podłoża chłodni Zakładów Mięsnych w Ostrołęce, po awarii glikolowego systemu ogrzewczego płyty.
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Materiały nieopublikowane
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | NB-226 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Dane z autopsji.
Celem opracowania jest przedstawienie wyników badań struktury i właściwości materiałów izolacji termicznej i parochronnej podłoża chłodni Zakładów Mięsnych w Ostrołęce, po awarii glikolowego systemu ogrzewczego płyty.
