Wpływ przechowywania i obróbki termicznej na cecgy jakościowe margaryn = The influence of storage and thermal treatment on the quality of chosen margarines / Ewa Hader, Agnieszka Plawgo.
Rodzaj materiału:
ArtykułInny tytuł: - The influence of storage and thermal treatment on the quality of chosen margarines
- Konferencja Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego (6 ; 2009 ; Koszalin, Polska)
- Ogólnopolska Konferencja Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych (2 ; 2009 ; Koszalin, Polska)
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Rozdział
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 94648 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Dane z autopsji.
Celem pracy była ocena organoleptyczna wybranych margaryn na podstawie PN-A-86920 oraz oznaczenia liczby kwasowej i liczby nadtlenkowej. Badania prowadzono dla margaryn przechowywanych w chłodni w temperaturze 6-7 stopni C.
