Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Wpływ przechowywania i obróbki termicznej na cecgy jakościowe margaryn = The influence of storage and thermal treatment on the quality of chosen margarines / Ewa Hader, Agnieszka Plawgo.

Autor: Rodzaj materiału: ArtykułArtykułInny tytuł:
  • The influence of storage and thermal treatment on the quality of chosen margarines
Praca zawiera:
  • Konferencja Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego (6 ; 2009 ; Koszalin, Polska)
  • Ogólnopolska Konferencja Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych (2 ; 2009 ; Koszalin, Polska)
Tematy: Rodzaj/forma: W: Materiały VI Konferencji Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego oraz II Ogólnopolskiej Konferencji Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych : XXXI Tydzień Kultury Studenckiej / pod red. Marka Fligla, Leona Kukiełki. - s. 81-90Streszczenie: Celem pracy była ocena organoleptyczna wybranych margaryn na podstawie PN-A-86920 oraz oznaczenia liczby kwasowej i liczby nadtlenkowej. Badania prowadzono dla margaryn przechowywanych w chłodni w temperaturze 6-7 stopni C.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)

Dane z autopsji.

Celem pracy była ocena organoleptyczna wybranych margaryn na podstawie PN-A-86920 oraz oznaczenia liczby kwasowej i liczby nadtlenkowej. Badania prowadzono dla margaryn przechowywanych w chłodni w temperaturze 6-7 stopni C.

© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW