Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Równomierność obróbki termicznej w piecu konwekcyjno-parowym w warunkach całkowitego wypełnienia komory nogami z kurcząt / Adam Kopeć.

Autor: Rodzaj materiału: ArtykułArtykułSzczegóły wydania: 2008.Tematy: W: Inżynieria i Aparatura Chemiczna. - R. 47 (39), 2008, nr 6, s. 111-112Streszczenie: Przedstawiono analizę rozkładu temperatury wewnątrz nóg z kurcząt podczas ich pieczenia w piecu konwekcyjno-parowym, w warunkach pełnego wypełnienia komory. W wyniku wykonanych pomiarów otrzymano krzywe przedstawiające zmiany temperatury w czasie pieczenia w różnych miejscach komory pieca.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Artykuł Artykuł Bibliografia Prac Pracowników - BPK 0615 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Nie można wypożyczyć

Dane z autopsji.

Przedstawiono analizę rozkładu temperatury wewnątrz nóg z kurcząt podczas ich pieczenia w piecu konwekcyjno-parowym, w warunkach pełnego wypełnienia komory. W wyniku wykonanych pomiarów otrzymano krzywe przedstawiające zmiany temperatury w czasie pieczenia w różnych miejscach komory pieca.

© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW