Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Nauka a rozwój technicyzacji przemysłu spożywczego / Jerzy Milanowski, Waldemar Raczko.

Autor: Rodzaj materiału: ArtykułArtykułSzczegóły wydania: 1986.Tematy: W: Przemysł Spożywczy. - T. 60, 1986, nr 5-6, s. 100-102Streszczenie: W artykule opisano znaczenie stopnia wyposażenia przemysłu spożywczego w środki techniczne, analizę przeszkód i szans postępu w poszczególnych fazach procesu technicyzacji oraz propozycje metod poprawy obecnego stanu w zapleczu i przedsiębiorstwach w celu podniesienia stopnia wyposażenia technicznego przemysłu spożywczego.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Artykuł Artykuł Bibliografia Prac Pracowników - BPK 0630 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Nie można wypożyczyć

Dane z autopsji.

W artykule opisano znaczenie stopnia wyposażenia przemysłu spożywczego w środki techniczne, analizę przeszkód i szans postępu w poszczególnych fazach procesu technicyzacji oraz propozycje metod poprawy obecnego stanu w zapleczu i przedsiębiorstwach w celu podniesienia stopnia wyposażenia technicznego przemysłu spożywczego.

© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW