Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Zmiany w zarządzaniu przedsiębiorstwami przemysłu spożywczego i ich zakres w świetle badań empirycznych = Changes related to the way of managing the company, which belongs to the food industry and their range, in relation to the empirical research / Barbara Woźniak.

Autor: Rodzaj materiału: ArtykułArtykułJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Szczegóły wydania: 1998.Tematy: W: Restrukturyzacja gospodarki czynnikiem aktywizacji regionalnej / red. nauk. Stanisław Socha-Sachalin, Andrzej Suszyński. - s. 265-273Streszczenie: Celem niniejszego opracowania i podjętych badań empirycznych była identyfikacja poglądów przedstawicieli kadry zarządzającej wyższego szczebla przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w sferze zarządzania.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Artykuł Artykuł Bibliografia Prac Pracowników - BPK 0102 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Nie można wypożyczyć

Dane z autopsji.

Celem niniejszego opracowania i podjętych badań empirycznych była identyfikacja poglądów przedstawicieli kadry zarządzającej wyższego szczebla przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w sferze zarządzania.

© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW