Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

The polish food industry in an era of global economic recession = Polski przemysł spożywczy w dobie światowej recesji gospodarczej / Paweł Sadurski, Zbigniew Walczak.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułSzczegóły wydania: 2010.Tematy: Rodzaj/forma: W: Materiały VII Konferencji Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego oraz III Ogólnopolskiej Konferencji Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych : XXXII Tydzień Kultury Studenckiej / pod red. Marka Fligla, Leona Kukiełki. - s. 145-150Streszczenie: Celem pracy było ukazanie kondycji przemysłu spożywczego w czasie światowej recesji gospodarczej. Analizie została poddana rentowność, koszty finansowe, wartość produkcji sprzedanej poszczególnych działów oraz produktów sektora spożywczego. Przeprowadzona analiza ukazała przemysł spożywczy jako dział silnie odporny na skutki światowego kryzysu.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Artykuł Artykuł Bibliografia Prac Pracowników - BPK 97768 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Nie można wypożyczyć

Dane z autopsji.

Celem pracy było ukazanie kondycji przemysłu spożywczego w czasie światowej recesji gospodarczej. Analizie została poddana rentowność, koszty finansowe, wartość produkcji sprzedanej poszczególnych działów oraz produktów sektora spożywczego. Przeprowadzona analiza ukazała przemysł spożywczy jako dział silnie odporny na skutki światowego kryzysu.

© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW