Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Dym wędzarniczy w płynie - jakość produkcji / Tomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułSzczegóły wydania: 2010.Tematy: W: Gospodarka Mięsna. - R. 62, 2010, nr 11, s. 14-17Streszczenie: W pracy omówiono zastosowanie preparatów dymu wędzarniczego w przetwórstwie żywności, a szczególnie w przetwórstwie mięsa.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Artykuł Artykuł Bibliografia Prac Pracowników - BPK 01006 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Nie można wypożyczyć

Dane z autopsji.

W pracy omówiono zastosowanie preparatów dymu wędzarniczego w przetwórstwie żywności, a szczególnie w przetwórstwie mięsa.

© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW