Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Człowiek, jako najsłabsze ogniwo w obszarze produkcji / Joanna Piepiórka-Stepuk.

Autor: Rodzaj materiału: ArtykułArtykułSzczegóły wydania: 2011.Tematy: W: Gospodarka Mięsna. - R. 63, 2011, nr 7, s. 10-14Streszczenie: Zakłady przetwórstwa mięsnego to miejsca, gdzie specyfika produkcji stwarza warunki sprzyjające rozwojowi drobnoustrojów, co w następstwie przyczynia się do pogorszenia cech jakościowych mięsa i zatruć pokarmowych. Źródłem zanieczyszczeń żywności może być również pracownik. W artykule przedstawiono podstawowe wymagania higieniczno-sanitarne stawiane osobom uczestniczącym w procesie produkcyjnym.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Artykuł Artykuł Bibliografia Prac Pracowników - BPK 01006 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Nie można wypożyczyć

Dane z autopsji.

Zakłady przetwórstwa mięsnego to miejsca, gdzie specyfika produkcji stwarza warunki sprzyjające rozwojowi drobnoustrojów, co w następstwie przyczynia się do pogorszenia cech jakościowych mięsa i zatruć pokarmowych. Źródłem zanieczyszczeń żywności może być również pracownik. W artykule przedstawiono podstawowe wymagania higieniczno-sanitarne stawiane osobom uczestniczącym w procesie produkcyjnym.

© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW