Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Ekstrakty przypraw naturalnych w płynie / Tomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułSzczegóły wydania: 2009.Tematy: W: Gospodarka Mięsna. - R. 61, 2009, nr 7, s. 24-25Streszczenie: Dynamiczny rozwój przemysłu spożywczego, a przede wszystkim mięsnego, stymuluje obecnie wzrost zużycia przypraw, doskonalenie ich jakości i produkcję nowych form dostosowanych do nowoczesnych procesów technologicznych. W artykule przeanalizowano etapy produkcji oraz przedstawiono możliwości, jakie daje zastosowanie ekspraktów przypraw w płynie.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)

Dane z autopsji.

Dynamiczny rozwój przemysłu spożywczego, a przede wszystkim mięsnego, stymuluje obecnie wzrost zużycia przypraw, doskonalenie ich jakości i produkcję nowych form dostosowanych do nowoczesnych procesów technologicznych. W artykule przeanalizowano etapy produkcji oraz przedstawiono możliwości, jakie daje zastosowanie ekspraktów przypraw w płynie.

© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW