Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych. Cz. 1, Pakowanie próżniowe / Tomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak.
Rodzaj materiału:
ArtykułSzczegóły wydania: 2008.Tematy:
W: Gospodarka Mięsna. - R. 60, 2008, nr 8, s. 54-56Streszczenie: Utrzymanie jakości i trwałości artykułów spożywczych jest jednym z ważniejszych celów pakowania w przemyśle spożywczym. W artykule przedstawiono analizę systemu pakowania próżniowego w przemyśle mięsnym.
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Artykuł
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 01006 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Dane z autopsji.
Utrzymanie jakości i trwałości artykułów spożywczych jest jednym z ważniejszych celów pakowania w przemyśle spożywczym. W artykule przedstawiono analizę systemu pakowania próżniowego w przemyśle mięsnym.
