Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych. Cz. 2, Pakowanie w atmosferze gazów ochronnych / Tomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułSzczegóły wydania: 2008.Tematy: W: Gospodarka Mięsna. - R. 60, 2008, nr 9, s. 26-28Streszczenie: W artykule przedstawiono system pakowania mięsa i jego przetworów z zastosowaniem zmodyfikowanej atmosfery MAP (Modified Atmosphere Packaging). Zastosowanie gazów ochronnych w procesach pakowania żywności zwiększa konkurencyjność produktów mięsnych na rynku poprzez poprawę ich jakości i wyglądu.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)

Dane z autopsji.

W artykule przedstawiono system pakowania mięsa i jego przetworów z zastosowaniem zmodyfikowanej atmosfery MAP (Modified Atmosphere Packaging). Zastosowanie gazów ochronnych w procesach pakowania żywności zwiększa konkurencyjność produktów mięsnych na rynku poprzez poprawę ich jakości i wyglądu.

© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW