Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych. Cz. 2, Pakowanie w atmosferze gazów ochronnych / Tomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak.
Rodzaj materiału:
ArtykułSzczegóły wydania: 2008.Tematy:
W: Gospodarka Mięsna. - R. 60, 2008, nr 9, s. 26-28Streszczenie: W artykule przedstawiono system pakowania mięsa i jego przetworów z zastosowaniem zmodyfikowanej atmosfery MAP (Modified Atmosphere Packaging). Zastosowanie gazów ochronnych w procesach pakowania żywności zwiększa konkurencyjność produktów mięsnych na rynku poprzez poprawę ich jakości i wyglądu.
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Artykuł
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 01006 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Dane z autopsji.
W artykule przedstawiono system pakowania mięsa i jego przetworów z zastosowaniem zmodyfikowanej atmosfery MAP (Modified Atmosphere Packaging). Zastosowanie gazów ochronnych w procesach pakowania żywności zwiększa konkurencyjność produktów mięsnych na rynku poprzez poprawę ich jakości i wyglądu.
