Czy swobodny wyciek rozmrażalniczy może być obiektywnym wskaźnikiem zmian jakości mięsa w czasie przechowywania zamrażalniczego? / Adam Kopeć.
Rodzaj materiału:
ArtykułSzczegóły wydania: 2003.Tematy:
W: Gospodarka Mięsna. - R. 55, 2003, nr 6, s. 18-20Streszczenie: W artykule przedstawiono wyniki badań wycieku rozmrażalniczego mięsa wieprzowego. Dokonano również oceny wizualnej próbek po okresie 11 miesięcy przechowywania w różnych temperaturach.
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Artykuł
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 01006 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Dane z autopsji.
W artykule przedstawiono wyniki badań wycieku rozmrażalniczego mięsa wieprzowego. Dokonano również oceny wizualnej próbek po okresie 11 miesięcy przechowywania w różnych temperaturach.
