Elementy inżynierii materiałowej w przemyśle spożywczym / pod red. Wiesława Skubały.
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: Koszalin : Wydaw. Uczelniane Wyższej Szkoły Inżynierskiej, 1994.Opis: 50 s. : rysTematy: Streszczenie: Skrypt zawiera podstawowe informacje i zalecenia dotyczące stosowania właściwych materiałów na elementy konstrukcyjne i opakowania stykające się ze środkami spożywczymi. Jest przeznaczony dla studentów kierunku studiów : Mechanika i Budowa Maszyn - specjalność : Maszyny i Urządzenia Przemysłu Spożywczego.
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książka
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | P 48521 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Dane z autopsji.
Skrypt zawiera podstawowe informacje i zalecenia dotyczące stosowania właściwych materiałów na elementy konstrukcyjne i opakowania stykające się ze środkami spożywczymi. Jest przeznaczony dla studentów kierunku studiów : Mechanika i Budowa Maszyn - specjalność : Maszyny i Urządzenia Przemysłu Spożywczego.
