Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Jednostkowe energie rozdrabniania mięsa mrożonego = The unit energy of crumbling of frozen meat / Jarosław Diakun, Ryszard Tesmer, Janusz Owczarzak.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułSzczegóły wydania: 1989.Tematy: W: Budowa i eksploatacja maszyn w przemyśle spożywczym. Cz. 1 / Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych i Leśnych. - s. 37-43Streszczenie: W pracy przedstawiono wyniki badań rozdrabniania mięsa mrożonego. Określono zależność jednostkowych energii od stopnia rozdrobnienia i temperatury zamrożenia. Uzyskane wyniki można wykorzystać do obliczeń mocy napędowych rozdrabniarek.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Artykuł Artykuł Bibliografia Prac Pracowników - BPK 34726 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Nie można wypożyczyć

Dane z autopsji.

W pracy przedstawiono wyniki badań rozdrabniania mięsa mrożonego. Określono zależność jednostkowych energii od stopnia rozdrobnienia i temperatury zamrożenia. Uzyskane wyniki można wykorzystać do obliczeń mocy napędowych rozdrabniarek.

© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW