Funkcjonowanie sektora przetwórstwa ziemniaków na skrobię w Niemczech i Holandii / Jerzy Rembeza.
Rodzaj materiału:
ArtykułSzczegóły wydania: 2002.Tematy:
W: Ekonomika i technologia produkcji ziemniaków skrobiowych / pod red. Jacka Chotkowskiego. - s. 28-33Streszczenie: Poziom produkcji ziemniaków oraz ich przerobu na skrobię wykazuje bardzo duże zróżnicowanie pomiędzy poszczególnymi krajami UE. W pracy przedstawiona organizacja produkcji i przetwórstwa skrobi z ziemniaków w Niemczech i Holandii.
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Artykuł
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 99650 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Dane z autopsji.
Poziom produkcji ziemniaków oraz ich przerobu na skrobię wykazuje bardzo duże zróżnicowanie pomiędzy poszczególnymi krajami UE. W pracy przedstawiona organizacja produkcji i przetwórstwa skrobi z ziemniaków w Niemczech i Holandii.
