Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Ujednorodnianie mleka w proszku mieszadłem ślimakowym z dyfuzorem / Grzegorz Radomski, Jarosław Diakun, Aleksander Talar.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułSzczegóły wydania: 1993.Tematy: Rodzaj/forma: W: Budowa i eksploatacja maszyn w przemyśle spożywczym. Tom 1 : VI Konferencja Naukowo-Techniczna. - s. 315-319Streszczenie: W pracy przedstawiono wyniki badań ujednorodniania mleka w proszku. Badania przeprowadzono na modelu zbiornika walcowo-stożkowego z mieszadłem ślimakowym z dyfuzorem. Ujednorodnieniu podlegało mleko w proszku pełne o zawartości wody 4%. Właściwe ujednorodnienie uzyskuje się po kilkukrotnym przesypaniu przez ślimak z dyfuzorem całej objętości mleka znajdującej się w zbiorniku.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Artykuł Artykuł Bibliografia Prac Pracowników - BPK 37780 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Nie można wypożyczyć

Dane z autopsji.

W pracy przedstawiono wyniki badań ujednorodniania mleka w proszku. Badania przeprowadzono na modelu zbiornika walcowo-stożkowego z mieszadłem ślimakowym z dyfuzorem. Ujednorodnieniu podlegało mleko w proszku pełne o zawartości wody 4%. Właściwe ujednorodnienie uzyskuje się po kilkukrotnym przesypaniu przez ślimak z dyfuzorem całej objętości mleka znajdującej się w zbiorniku.

© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW