TY - GEN AU - WALCZAK,Zbigniew - doktorant, Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny AU - ZAKRZEWSKI,Janusz - doktorant, Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny ED - Konferencja Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego ED - Ogólnopolska Konferencja Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych TI - Zawartość białka w tkance mięśniowej karpia z różnych technologii żywienia =: Content of protein in muscle tissue of carp from different feeding technologies KW - Karp - hodowla KW - Białko KW - Materiały konferencyjne N1 - Dane z autopsji N2 - Przeprowadzone badania wykazały, że zawartość białka w tkance mięśniowej karpia zależy od stosowanych technologii żywienia ryb; największą ilość białka zawierała tkanka mięśniowa karpia karmionego paszami przemysłowymi, najmniej - mięso ryby z hodowli semiekstensywnej ER -