000 01925naa a2200241 i 4500
001 1560
003 KOSZ 005
005 20180123095421.0
008 140707s2008 pl f |100 0 pol
040 _cBPK
_dKOSZ 005/EG
080 _a663.4
100 1 _aRYDZKOWSKI, Tomasz.
_d1996 - .
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_cKatedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych
245 1 0 _aTechnologia produkcji piwa jasnego pełnego oraz wpływ wybranych dodatków smakowych na jego cechy organoleptyczne i trwałość =
_bDevices and technique of production of beer and the influence of certain flavourings on its quality and organoleptic characteristic /
_cJustyna Synak, Tomasz Rydzkowski.
246 3 1 _aDevices and technique of production of beer and the influence of certain flavourings on its quality and organoleptic characteristic
500 _aDane z autopsji.
520 _aW referacie omówiono technologię produkcji piwa jasnego pełnego oraz przedstawiono wpływ wybranych dodatków smakowych na jego właściwości sensoryczne i fizykochemiczne. Zmieniające się gusta konsumentów zmuszają producentów do rozszerzania swoich ofert o nowe produkty.
650 0 _aPiwo - technologia.
655 0 _aMateriały konferencyjne.
711 2 2 _aKonferencja Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego
_n(5 ;
_d2008 ;
_cKoszalin, Polska).
711 2 2 _aOgólnopolska Konferencja Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych
_n(1 ;
_d2008 ;
_cKoszalin, Polska).
773 0 _iW :
_tMateriały V Konferencji Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego oraz I Ogólnopolskiej Konferencji Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych : XXX Tydzień Kultury Studenckiej 5-11 maj 2008 / pod red. Marka Fligla, Leona Kukiełki. -
_dKoszalin : Wydaw. Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2008. -
_gs. 166-181
942 _cROZ
_2UKD
999 _c1560
_d1560