| 000 | 01925naa a2200241 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 1560 | ||
| 003 | KOSZ 005 | ||
| 005 | 20180123095421.0 | ||
| 008 | 140707s2008 pl f |100 0 pol | ||
| 040 |
_cBPK _dKOSZ 005/EG |
||
| 080 | _a663.4 | ||
| 100 | 1 |
_aRYDZKOWSKI, Tomasz. _d1996 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aTechnologia produkcji piwa jasnego pełnego oraz wpływ wybranych dodatków smakowych na jego cechy organoleptyczne i trwałość = _bDevices and technique of production of beer and the influence of certain flavourings on its quality and organoleptic characteristic / _cJustyna Synak, Tomasz Rydzkowski. |
| 246 | 3 | 1 | _aDevices and technique of production of beer and the influence of certain flavourings on its quality and organoleptic characteristic |
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aW referacie omówiono technologię produkcji piwa jasnego pełnego oraz przedstawiono wpływ wybranych dodatków smakowych na jego właściwości sensoryczne i fizykochemiczne. Zmieniające się gusta konsumentów zmuszają producentów do rozszerzania swoich ofert o nowe produkty. | ||
| 650 | 0 | _aPiwo - technologia. | |
| 655 | 0 | _aMateriały konferencyjne. | |
| 711 | 2 | 2 |
_aKonferencja Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego _n(5 ; _d2008 ; _cKoszalin, Polska). |
| 711 | 2 | 2 |
_aOgólnopolska Konferencja Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych _n(1 ; _d2008 ; _cKoszalin, Polska). |
| 773 | 0 |
_iW : _tMateriały V Konferencji Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego oraz I Ogólnopolskiej Konferencji Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych : XXX Tydzień Kultury Studenckiej 5-11 maj 2008 / pod red. Marka Fligla, Leona Kukiełki. - _dKoszalin : Wydaw. Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2008. - _gs. 166-181 |
|
| 942 |
_cROZ _2UKD |
||
| 999 |
_c1560 _d1560 |
||