| 000 | 01349nab a2200241 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20160408144002.0 | ||
| 008 | 141001s2009 pl n f |000 0pol | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 080 | _a664.6 | ||
| 080 | _a664.7 | ||
| 100 |
_aCZERWIŃSKA, Ewa. _d2000 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Biologicznych Podstaw Rolnictwa |
||
| 245 |
_aTechnologiczne aspekty wypieku pieczywa z określeniem punktów krytycznych zanieczyszczeń mikrobiologicznych (surowiec, urządzenia, produkt) = Technological aspects of bread backing with assessment of critical points in microbiological contamination / _cEwa Czerwińska, Wojciech Piotrowski. |
||
| 260 | _c2009. | ||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aCelem pracy była ocena ryzyka zanieczyszczenia mikrobiologicznego z określeniem Krytycznych Punktów Kontroli na linii produkcyjnej pieczywa mieszanego. | ||
| 650 | _a Żywność - mikrobiologia. | ||
| 650 | 0 | _aPieczywo - technologia. | |
| 700 |
_aPIOTROWSKI, Wojciech. _d1996 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Biologicznych Podstaw Rolnictwa |
||
| 773 |
_iW : _tRocznik Ochrona Środowiska. - _dKoszalin : Wydawnictwo Środkowo-Pomorskiego Towarzystwa Naukowego Ochrony Środowiska. - _g2009, T. 11, Cz.1, s. 449-464 |
||
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c1605 _d1605 |
||