000 01349nab a2200241 i 4500
001 BPP
003 BPK
005 20160408144002.0
008 141001s2009 pl n f |000 0pol
040 _cBPK
080 _a664.6
080 _a664.7
100 _aCZERWIŃSKA, Ewa.
_d2000 - .
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_cKatedra Biologicznych Podstaw Rolnictwa
245 _aTechnologiczne aspekty wypieku pieczywa z określeniem punktów krytycznych zanieczyszczeń mikrobiologicznych (surowiec, urządzenia, produkt) = Technological aspects of bread backing with assessment of critical points in microbiological contamination /
_cEwa Czerwińska, Wojciech Piotrowski.
260 _c2009.
500 _aDane z autopsji.
520 _aCelem pracy była ocena ryzyka zanieczyszczenia mikrobiologicznego z określeniem Krytycznych Punktów Kontroli na linii produkcyjnej pieczywa mieszanego.
650 _a Żywność - mikrobiologia.
650 0 _aPieczywo - technologia.
700 _aPIOTROWSKI, Wojciech.
_d1996 - .
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_cKatedra Biologicznych Podstaw Rolnictwa
773 _iW :
_tRocznik Ochrona Środowiska. -
_dKoszalin : Wydawnictwo Środkowo-Pomorskiego Towarzystwa Naukowego Ochrony Środowiska. -
_g2009, T. 11, Cz.1, s. 449-464
942 _cART
_2UKD
999 _c1605
_d1605