| 000 | 01235nam a2200217 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20171109105516.0 | ||
| 008 | 160119s1978 pl f |000 0 pol | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 080 | _a338.439 | ||
| 100 |
_aHOŁUBOWICZ, Kazimierz. _d1976 -1979. _bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Inżynierii Środowiska |
||
| 245 |
_aMetoda przestrzennej typizacji gospodarstw na przykładzie województwa koszalińskiego / _cKazimierz Hołubowicz. |
||
| 260 |
_aKoszalin, _c1978. |
||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aCelem pracy były przestrzenne kompleksy gospodarki żywnościowej, które definiuje się jako obszary charakteryzujące się zespołem cech przyrodniczych i ekonomicznych wiążących produkcję rolniczą z zakładami przemysłu spożywczego oraz jednostkami zaopatrzenia i zbytu, a także pozostałymi urządzeniami infrastruktury technicznej. Kompleks gospodarki żywnościowej dla prawidłowego funkcjonowania wymaga w warunkach polskich przebudowy strukturalnej i modernizacji rolnictwa. | ||
| 650 | _aProdukcja - rolnictwo. | ||
| 650 | 0 | _aGospodarka żywnościowa. | |
| 650 | 0 | _aKoszalin (woj. zachodniopomorskie ; okręg). | |
| 942 |
_cMN _2UKD |
||
| 999 |
_c1825 _d1825 |
||