000 01971nam a2200253 i 4500
001 BPP
003 BPK
005 20171113144636.0
008 140524s1981 pl f f |000 po
040 _cBPK
080 _a664.14
100 _aMILANOWSKI, Jerzy.
_d1974 - 1993.
_bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn,
_cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
245 _aBadania konstrukcyjne i eksperymentalne dotyczące procesów i urządzeń do formowania i zawijania pomadek mlecznych.
_nEtap 3,
_pLaboratoryjne badania eksperymentalne oraz optymalizacja konstrukcyjna prototypu agregatu do formowania i zawijania pomadek mlecznych "KRÓWKA" /
_cJerzy Milanowski, Jerzy Maceluch, Tomasz Kiczkowiak, Janusz Owczarzak, Jerzy Właźliński.
260 _aKoszalin,
_c1981.
500 _aDane z autopsji.
520 _aCelem etapu była optymalizacja konstrukcyjna prototypu agregatu do formowania i zawijania pomadek mlecznych "Krówka", ze względu na jego właściwości użytkowe (eksploatacyjne) oraz eksperymentalna weryfikacja przyjętych w II etapie rozwiązań konstrukcyjnych.
650 0 _aCukiernictwo.
650 0 _aSłodycze - technologia.
700 _aMACELUCH, Jerzy.
_d1977 - 1996.
_bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn,
_cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
700 _aKICZKOWIAK, Tomasz.
_d1978 - 1996.
_bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn,
_cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
700 _aWŁAŹLIŃSKI, Jerzy.
_d1975 - 1984.
_bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn,
_cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
700 _aOWCZARZAK, Janusz.
_d1980 - 1990.
_bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn,
_cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
942 _cMN
_2UKD
999 _c1878
_d1878