000 01766nam a2200241 i 4500
001 BPP
003 BPK
005 20171114095832.0
008 140429s1982 pl f f |000 0 pol
040 _cBPK
080 _a637.5.033/.035
100 _aMILANOWSKI, Jerzy.
_d1974 - 1993.
_bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn,
_cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
245 _aBadania komory wędzarniczo-parzelniczej typu DK-07 A /
_cJerzy Milanowski, Jerzy Maceluch, Henryk Dzierbanowicz, Tomasz Kiczkowiak, Grzegorz Radomski.
260 _aKoszalin,
_c1982.
500 _aDane z autopsji.
520 _aCelem badań było uzyskanie informacji dotyczących poprawności koncepcji funkcjonalnej, konstrukcyjnej oraz wykonania urządzenia, jak również stwierdzenie jej przydatności do realizacji procesów technologicznych w zakładach rybnych i mięsnych oraz sprecyzowanie niezbędnych modyfikacji i poprawek.
650 _aPrzemysł rolno-spożywczy.
700 _aRADOMSKI, Grzegorz.
_d1980 - 1996.
_bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn,
_cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
700 _aMACELUCH, Jerzy.
_d1977 - 1996.
_bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn,
_cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
700 _aKICZKOWIAK, Tomasz.
_d1978 - 1996.
_bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn,
_cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
700 _aDZIERBANOWICZ, Henryk.
_d1976 - 1985.
_bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn,
_cZakład Termodynamiki i Chłodnictwa
942 _cMN
_2UKD
999 _c1908
_d1908