| 000 | 00922nam a2200193 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20171114102012.0 | ||
| 008 | 140602s1987 pl f f |000 0 | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 080 | _a664 | ||
| 100 |
_aMACELUCH, Jerzy. _d1977 - 1996. _bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Wydział Mechaniczny, _cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
||
| 245 |
_aMetoda pomiarowa i przyrząd do kontroli reologicznych właściwości surowców, półproduktów i produktów żywnościowych / _cJerzy Maceluch. |
||
| 260 |
_aKoszalin, _c1987. |
||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aTematem pracy jest wibracyjna metoda kontroli własności reologicznych substancji żywnościowych. W pracy przedstawiono koncepcję pomiarową czujnika i urządzenia do badania właściwości lepko-sprężystych materiałów żywnościowych. | ||
| 650 | 0 | _aŻywność - technologia. | |
| 942 |
_cMN _2UKD |
||
| 999 |
_c1971 _d1971 |
||