000 00922nam a2200193 i 4500
001 BPP
003 BPK
005 20171114102012.0
008 140602s1987 pl f f |000 0
040 _cBPK
080 _a664
100 _aMACELUCH, Jerzy.
_d1977 - 1996.
_bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Wydział Mechaniczny,
_cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
245 _aMetoda pomiarowa i przyrząd do kontroli reologicznych właściwości surowców, półproduktów i produktów żywnościowych /
_cJerzy Maceluch.
260 _aKoszalin,
_c1987.
500 _aDane z autopsji.
520 _aTematem pracy jest wibracyjna metoda kontroli własności reologicznych substancji żywnościowych. W pracy przedstawiono koncepcję pomiarową czujnika i urządzenia do badania właściwości lepko-sprężystych materiałów żywnościowych.
650 0 _aŻywność - technologia.
942 _cMN
_2UKD
999 _c1971
_d1971