000 01640nam a2200253 i 4500
001 BPP
003 BPK
005 20180412112417.0
008 140226s1988 pl f f |000 0 pol |
040 _cBPK
080 _a621.5
100 _aCZAPP, Marian.
_d1982 - 1996.
_bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Wydział Mechaniczny,
_cZakład Termodynamiki i Chłodnictwa
245 _aBadanie struktury i właściwości materiałów izolacji podłoża chłodni Zakładów Mięsnych w Ostrołęce /
_cMarian Czapp, Henryk Charun, Tadeusz Bohdal, Juliusz Sławecki, Mirosław Purta ; Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie.
260 _aKoszalin,
_c1988.
500 _aDane z autopsji.
520 _aCelem opracowania jest przedstawienie wyników badań struktury i właściwości materiałów izolacji termicznej i parochronnej podłoża chłodni Zakładów Mięsnych w Ostrołęce, po awarii glikolowego systemu ogrzewczego płyty.
650 _aChłodnie.
650 _aIzolacje.
700 _aPURTA, Mirosław.
_d1985 - 1992.
_bWyższa Szkoła Inżynierska - Wydział Mechaniczny,
_cZakład Termodynamiki i Chłodnictwa
700 _aBOHDAL, Tadeusz.
_d1976 - 1996.
_bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Wydział Mechaniczny,
_cZakład Termodynamiki i Chłodnictwa
700 _aSŁAWECKI, Juliusz.
_d1975 - 1992.
_bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Wydział Mechaniczny,
_cZakład Termodynamiki i Chłodnictwa
700 _aCHARUN, Henryk.
_d1982 - 1996.
_bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Wydział Mechaniczny,
_cZakład Termodynamiki i Chłodnictwa
942 _cMN
_2UKD
999 _c2008
_d2008